Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Medicin 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicin avdelning 2 i Örnsköldsvik, är en medicinavdelning med inriktning mot hematologi njursjukdomar samt internmedicin.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på avdelning 2 kommer dina arbetsuppgifter att bestå av dagligt omhändertagande av hematologiska och allmänmedicinska och njursjuka patienter. Du kommer att hantera läkemedel (tabletter, injektioner, infusioner), arbeta med omvårdnad, riskbedömningar, utredningar och uppföljningar. Du kommer även att arbeta med nutrition & aktivitet. Vi utför transfusioner (blod, trombocyter & plasma), genomför provtagningar av blod och hanterar centrala och perifera infarter vi har även PD patienter.
Hos oss är de viktigt med en personcentrerad vård med patienten i fokus och det är därför viktigt med ett bra teamarbete mellan våra olika kompetenser i gruppen. För att optimera patienternas behandling och rehabilitering genomför vi teamrond en gång/vecka med en rad olika professioner.

Kvalifikationer

Som person ser vi att du är samarbetsvillig, trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du är lugn i stressiga situationer och kan fokusera på rätt saker i dessa stunder. Du är positiv och följer verksamhetens beslut och riktlinjer och har lätt för att planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramarar.

Vad kan vi erbjuda dig?
-Önskeschema med möjlighet att planera in ledighet själv
-Arbete två av fem helger
-Arbetstidsmodell för kortare veckoarbetstid för nattarbetare
-Kompetenstrappa för sjuksköterskor
-Möjlighet till förmåner som flyttbidrag och bidrag till återbetalning av studielån.
-Individanpassad inskolning
-Introduktionsprogram mot PD
-Interna föreläsningar och afterwork för att stärka personalgruppens sammanhållning, kompetens och utveckling.
-Möjlighet att studera hematologi via Umeå Universitet, 15hp distanskurs.

Låter detta intressant?

Urval och intervjuer sker löpande
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Andersson
Enhetschef
Mobiltelefon: 076-137 22 46

Victoria Asplund
Vårdförbundet
Telefon: +4666089594