Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till psykiatrisk avdelning 7, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Avdelning 7 finns i Sundsvall och är en psykiatrisk observationsavdelning för patienter med oklara psykiatriska tillstånd samt för patienter med beroendesjukdomar med 13 vårdplatser. Här vårdas också patienter med drog- eller alkoholabstinens som kräver akut medicinsk vård, samt patienter med missbruks- och beroendeproblematik som kräver planerade slutenvårdsinsatser. Det pågår ett förändringsarbete, där målet är att bli en enhet som jobbar uteslutande mot substanssyndrom. Den nya inriktningen förväntas påbörjas 1 januari 2020.

Hos oss arbetar sjuksköterskor och skötare i två grupper. Personalstyrkan består av 37 personer varav 2 är medicinska sekreterare. Övriga är fördelade på 16 sjukskötersketjänster och 19 skötartjänster.

Vi jobbar ständigt med att förbättra arbetsmiljön. Vi erbjuder daglig reflektionstid och regelbunden handledning. Arbetet är varierat och vi lägger lika mycket vikt vid det somatiska tillståndet som det psykiatriska. Hos oss tillämpar vi individanpassad inskolning och schema läggs via önskeschema med 2 av 5 helger. Din hälsa är viktig för oss och du erbjuds därför möjligheten att ta ut friskvård.

Arbetsuppgifterna består av på vårdavdelning sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med arbetsledande funktion. Exempel på arbetsuppgifter är bedömning och dokumentation av patientens tillstånd men även omvårdnadsplanering i samarbete med övrig personal samt i förekommande fall även externa vårdgivare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad specialistsjuksköterska inom psykiatri är detta meriterande för tjänsten.

Du som söker är en trygg, stabil och kreativ person. Din samarbetsförmåga är god och du har en förmåga att se och ta hänsyn till det större perspektivet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Joakim Larsson
Enhetschef
Telefon: +4660182773

Ann-Sofie Selahn
Vårdförbundet
Telefon: 060-181870