Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Underläkare till hudkliniken i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Hudkliniken i Sundsvall ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i ett engagerat team? Vi söker nu en underläkare till vår verksamhet i Sundsvall.

Som underläkare på kliniken arbetar du med mottagningsarbete, patienter från hela Västernorrland kommer till oss för utredning. De huvudsakliga diagnos-grupperna vid kliniken utgörs av hudtumörer, psoriasis, eksem och andra hudsjukdomar.

Erbjuds du tjänsten kan du förvänta dig att få ta del av uppstart av projektet Teledermatoskopi med primärvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du har ett intresse inom det hudmedicinska området. Erfarenhet från arbete inom slutenvård är meriterande. Du har kunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C enligt Europarådets nivåskala och har en språklig analytisk förmåga. Vi värdesätter ett stimulerande samarbete, såväl den interna samverkan som att samverka med externa aktörer.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Petra Lindstedt
Verksamhetschef
Telefon: 060-181345

Petra Beckman
SACO
Telefon: +4660181285

Sara Eriksson
Enhetschef
Telefon: +4660181298