Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare/Kanslist till Medicin, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik
Inom sekreterarenheten medicin, Örnsköldsviks sjukhus, arbetar 18 sekreterare, en administratör och en kanslist. Vår kanslist kommer att sluta och därför önskar vi välkomna en ny kollega. Sekreterarenheten medicin ligger under Länsverksamhet Medicin, Tjänsten som kanslist är länsövergripande vilket innebär att du är placerad i Ö-vik, men arbetar mot samtliga tre sjukhus i länet och dess enheter som ingår inom länsverksamhet medicin.


Vi söker nu en Medicinsk sekreterare/Kanslist för vikariat till och med 2020-09-31!

Arbetsuppgifter

Som Medicisnk sekreterare/Kanslist, kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, i huvudsak hantering av journalkopior till myndigheter, privatpersoner och vårdgivare. I mån av tid hanterar du även införande av inkomna handlingar, RIS-meddelande och diktatskrivning om du är utbildad Medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver fullgod utbildning som Medicinsk sekreterare alternativt fullgod gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning som kanslist. Vi ser det som meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvårdsadministration samt har erfarenhet av datajournal NCS. De personliga egenskaper som vi värdesätter högt är att du är serviceinriktad och strukturerad. Du bör även vara självgående och driven.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089593

Birgitta Lundstedt
Vision
Telefon: +4666089545