Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Kirurg och ortopedmottagningen Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en undersköterska till ett vikariat på kirurg/ortopedmottagningen i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

I din roll ingår sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska. Hos oss arbetar du som undersköterska med en bredd över hela mottagningen. Arbetsuppgifterna på mottagningen innefattar arbete på provtagningen, endoskopin, ortopeden; urologen och kirurgen. Du arbetar självständigt och assisterar läkare vid olika undersökningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med inriktning akutsjukvård. Har du erfarenhet av arbete på mottagning gentemot kirurgi och ortopedi är det meriterande.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 6 månader, med tillträde 1/3 2020.

I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från utbildningen.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Kahlbom
Enhetschef

Madelene Persson
Kommunal Västernorrland