Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnsjuksköterska till Barn- och ungdomsmedicin, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten barn- och ungdomsmedicin består av slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn och har cirka 165 personer anställda. Totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar.

Barn- och ungdomsmedicin i Sollefteå består av slutenvårdsplatser, en barnmottagning samt lekterapi. Barnmottagningen bedriver mottagningsverksamhet för barn och unga, och vi är totalt 19 medarbetare på arbetsplatsen, med läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterska och lekterapeut.

Barnavdelningen ingår i Länsverksamhet Barn och ungdomsmedicin, och i Sollefteå finns två vårdplatser som är öppet mån-fred

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en barnsjuksköterska till barnavdelningen i Sollefteå. I dina arbetsuppgifter ingår mottagningsarbete inom barnsjukvård med tillhörande dagvård, såsom exempelvis beställa läkemedel, provtagning, omläggningar samt det dagliga arbetet på mottagningen. På mottagningen arbetar personalen enbart dagtid. Vi har internutbildningar varannan vecka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i barn- och ungdomssjukvård. Har du erfarenhet av barnsjukvård är det meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Arbetet kräver att du är trygg i rollen som sjuksköterska och har ett högt patientfokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Theodor Nygren
Enhetschef
Telefon: +4662019385

Anna-Lena Sjödahl Strömqvist
Vårdförbundet
Telefon: 0620-19192