Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog Vuxenpsykiatriska mottagningen Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vuxenpsykiatriska verksamheten i Örnsköldsvik består av en mottagning och en slutenvårdsavdelning. Psykiatriska mottagningen är en allmän psykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen är centralt belägen i Örnsköldsvik. På vår mottagning arbetar ett 30-tal behandlare av olika professioner och vi bedriver team psykiatri. Du kommer få möjlighet att träffa patienter med ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med goda möjligheter till nära samarbete med psykologkollegor, både inom den egna mottagningen och genom psykologträffar i regionen. Psykologarbetet består av utredningsarbete såsom neuropsykiatriska utredningar och behandling av patienter med komplex psykiatrisk problematik. Då det finns en stor variation i våra patienters problematik innebär det också att vi arbetar med olika behandlingsinsatser- både individuellt och i grupp. Du kommer att arbeta självständigt, men också i team bestående av andra yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Gärna med erfarenhet från psykiatri. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom neuropsykiatriskt utredningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av bedömningar och neuropsykiatriskt utredningsarbete. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som söker har en personlig mognad, är trygg, stabil och har självinsikt. Du har ett gott omdöme och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Det är viktigt för oss att du trivs med att samarbeta och du arbetar bra med andra kollegor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har även en empatisk förmåga och kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Amanda Englund
Enhetschef
Telefon: 073-2742319
Mobiltelefon: 073-2742319

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4661184442