Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog till Psykiatriska mottagningen i Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Kramfors ligger i natursköna Höga Kusten, där du har nära till hav och en idyllisk skärgård. I Kramfors finner du flera möjligheter till friluftsliv i en härlig natur. Då Botniabanan går igenom Kramfors, samt att Höga Kustens flygplats finns i nära anslutning, har du även goda tåg och flygförbindelser.

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Kramfors ansvarar för bedömning och behandling av vuxna patienter över 18 år med specialistpsykiatrisk problematik. På mottagningen finns förutom 2 psykologtjänster även psykiatriker, kuratorer, skötare, sjuksköterskor, administratörer samt ett psykiatriskt akutteam.

Vi är en liten mottagning med samarbetsinriktad och erfaren personal med hög kompetens där vi gärna, och ofta, använder varandra internkonsultativt. Ett ständigt utvecklingsarbete pågår och vi tar till oss ny forskning och fokuserar på mer effektiva behandlingar. Vi har mycket internt samarbete kring patienterna, vilket medför att det är smidigt och lätt att skräddarsy individanpassade behandlingsinterventioner anpassade till patientens rehabilitering. Som exempel arbetar vi processinriktat med affektregleringsproblematik och neuropsykiatri. I det ingår gruppbehandlingar med fokus på affektreglering och det finns även ett DBT-team på mottagningen.

Arbetsuppgifterna består framför allt av utredningsarbete men även bedömnings- och behandlingsarbete. Du bistår med din specifika psykologiska kompetens vid behandlingskonferenser och i processarbetet. Patientnära teamarbete ingår i detta.

Vi söker nu efter en psykolog till vårt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Meriterande för denna tjänst är erfarenhet av utredningsarbete samt kliniskt arbete med målgruppen. Du som söker har ett genuint intresse av vuxenpsykiatri.

Som person är du trygg och har en positiv inställning till ditt arbete. Du tar ansvar för din uppgift och bidrar till ett gott arbetsklimat. Då arbetet utgår från teamet ser vi att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi sätter stor vikt vid den personliga lämpligheten och söker dig som har ett utpräglat intresse av människor.

För denna tjänst är goda språkkunskaper i svenska ett krav.

Vid en eventuell intervju ska du ha med dig ett oöppnat utdrag ur polisens belastnings och misstankeregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jens Tågestad
Enhetschef
Telefon: +4661286116

Leif Pettersson
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4662019553
Mobiltelefon: 070-364 79 80