Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Byggsamordnare till Regionfastigheter i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Regionfastigheter ingår i Regionledningsförvaltningen och agerar som en intäktsfinansierad resultatenhet. Regionfastigheters verksamhetsidé är att utifrån kundens behov och ett ansvarsfullt fastighetsägande skapa, anpassa och förvalta ett väl sammansatt bestånd av ändamålsenliga lokaler. Som hyresvärd ansvarar vi för lokalförsörjning, drift, förvaltning och underhåll av regionens fastigheter. Vid in- och uthyrning av lokaler ansvarar vi för administration av hyror. Den yta som förvaltas uppgår till c:a 500 000 m2 bruksarea.

Vid ny-, om- och tillbyggnader svarar vi för upphandling, projektledning och kontroll. Vidare ansvarar Regionfastigheter för strategiska och långsiktiga fastighetsfrågor som energieffektivisering, investeringsplanering samt köp och försäljning av fastigheter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en tjänst i vår projektenhet som är både kund- och teknikorienterad och där du har stora möjligheter att utvecklas i samarbetet med dina kollegor och uppdragen att förädla lokaler och byggnader i regionens fastigheter.
Som byggsamordnare omfattar dina arbetsuppgifter i huvudsak att:
. planera, genomföra och följa upp ombyggnads-, lokalanpassnings- och installationsprojekt liksom planerat fastighetsunderhåll och skadehantering (ex. brand, vatten, skadegörelse)
. upprätta kostnadskalkyler för framförallt de mindre ombyggnadsprojekten
. samordna planer och aktiviteter med kunder/hyresgäster i ombyggnadsprojekt
. ansvara för debiteringsunderlag för utförda projket och följa upp projektens ekonomi i samråd med kund och förvaltare
. ansvara för att gällande myndighetskrav och regelverk uppfylls i projekt och fastighetsunderhåll
. upprätthålla löpande kontakter med kunder/hyresgäster liksom med entreprenörer och konsulter
Uppdragen kan vara av varierande art och storlek men alltid med funktionella lokaler för verksamheten som mål. De projekt vi arbetar med är ofta installationsintensiva och sjukvården ställer höga krav på funktionalitet och driftsäkerhet.
Placeringsort är Sundsvall med den huvudsakliga verksamheten vid Sundsvalls sjukhus, men uppdrag kan även förekomma i övriga fastigheter inom fastighetsförvaltingsområde Sundsvall (Sundsvalls, Timrå och Ånge kommun).

Kvalifikationer

Din bakgrund är minst gymnasial utbildning med inriktning bygg- och fastighetstekniska installationer, eller annan byggnadsteknisk utbildning som vi tillsammans med erfarenhet bedömer som likvärdig. Du har mångårig erfarenhet av projektledning och/eller arbetsledning inom byggbranschen. Det är meriterande om du har kännedom om Region Västernorrlands organisation och fastighets- och lokalbestånd. Meriterande är erfarenhet av byggande för vården. B-körkort liksom god svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad. Du kan lyssna och förstå kunders problem och behov och du omsätter detta i praktisk handling. Ditt ledarskap och din förmåga att samarbeta med alla parter i processen skapar en miljö som alla tycker om att verka i.
Du har också ett strukturerat arbetssätt som säkerställer att alla samtidigt pågående uppdrag och aktiviteter smidigt löper enligt den uppgjorda planen. Som person är du positiv, prestigelös och har en god personlig mognad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jan Bergqvist
Projektchef
Telefon: 073-271 37 27

Erica Burman
SACO
Telefon: +4660183871

Gudrun Kornijenko
Vision
Telefon: +4661184359