Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Logoped till Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Logopedenheten i Örnsköldsvik ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Vi söker nu en logoped för vikariat med tillträde från mars 2020.

Västernorrland finns logopedmottagningar på sjukhusen i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Upptagningsområdena för de olika logopedmottagningarna är desamma som sjukhusens. Utbyte och samarbete finns mellan mottagningarna då de tillhör samma länsverksamhet.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom logopedi, med inriktning neuro och röst.

Du kommer att träffa inneliggande och polikliniska patienter med förvärvade tal-, språk-, och sväljningssvårigheter samt polikliniska patienter med röststörningar och EILO. Förutom att utreda, bedöma, diagnosticera och behandla patienter kommer du även ge information och handledning till anhöriga och annan vårdpersonal. Till största delen kommer ditt arbete utföras på sjukhuset men för neuropatienterna till viss del även i deras hemmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. FUS-kompetens är meriterande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Harry Lönnebacke
Enhetschef
Telefon: +4666089520

Ulla Johansson
SRAT