Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare till Folktandvården Timrå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Timrå bildar tillsammans med Folktandvården Centrum och Alnö ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Folktandvården Timrå består av ca 22 medarbetare fördelat på 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 14 tandsköterskor.

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu stärka upp vår arbetsgrupp med en tandläkare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Som tandläkare hos oss kommer du få ett vareriat och roligt arbete! Du kommer behandla patienter i olika åldersgrupper tillsammans med kompetenta kollegor, däribland i teampass med tandhygienist. Du utför protetiska arbeten och på kliniken finns tillgång till scanner. På kliniken finns stor kompetens och oavsett om du är erfaren eller nyexaminerad kommer du att få bra introduktion och handledning. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, ett internt utbildningsprogram samt handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation och goda svenskakunskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara kvalitetsmedveten och ha ett bra helhetsperspektiv där du ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du behöver även kunna sätta patienten i fokus samt ha en god samarbetsförmåga och bidra till ett positivt klimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Ulander
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58