Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Röntgensjuksköterskor till Röntgenmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Röntgenmottagningen i Sundsvall ingår som en av tre i länsmottagningen. I vår verksamhet ingår DT, MR, ultraljud, genomlysning, konventionell röntgen, angiografi samt Nuklear röntgen, Hos oss i Sundsvall arbetar åttiotalet medarbetare fördelat på röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och radiologer.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med modern utrustning i fräscha lokaler. Eftersom utveckling inom röntgen är ständigt pågående, ser vi det som viktigt att tillgodose personalens behov av utbildning i form av olika kurser. Vi erbjuder en personlig mentor som tillsammans med dig ser till att säkra den individuella utvecklingen, öka det sociala stödet, tydliggöra rutiner, samt skapar förutsättningar att komma in i arbetet/arbetsuppgifter. Det schemaläggs tid för reflektion och feedback. Vi arbetar efter individuellt schema med helg- och jourtjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär sedvanliga Röntgensjuksköterskeuppgifter med DT, Konventionell röntgen, Genomlysning och UL. Vid intresse för MR kan detta tillgodoses efter önskemål. Vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Röntgensjuksköterska. För oss det viktigt med en hög servicenivå och vi behöver ofta vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, men är också bekväm med att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Viksell
Enhetschef
Telefon: +46724514063

Susanna Lundqvist
Enhetschef
Telefon: +4673-028 16 52

Ann-Charlott Lindqvist
Vårdförbundet
Telefon: 060-181000

Jimmy Olsson
Vårdförbundet