Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till AK-mottagning en i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning.

På medicinmottagningen i Sundsvall/Härnösand arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietister, fotvårdsterapeuter och sekreterare. Vi har verksamhet både i Härnösand och i Sundsvall, men är enade under en mottagning. På mottagningen finns fyra specialiteter (endokrin, reuma. mag-tarm och AK-mott).

Är du sjuksköterska och vill vara med att utveckla vår AK-mottagning för södra Västernorrland? Vi söker nu en ny medarbetare till vårt härliga gäng för ett omväxlande och spännande arbete!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på AK-mottagningen ( AK=antikoagulantia) doserar du antikoagulantia, följer upp behandling med Waran och NOAK, och genomför nystartsamtal med patienterna inför eller i början av behandling. Du kommer även att ha daglig telefonrådgivning via TeleQ och arbeta i journalsystemet Systeam Cross och doseringsprogrammet Auricula.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling genom konferenser och fortbildningar. Hos oss finns även möjlighet att utnyttja flextid och friskvård/friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Du behöver vara legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Har du erfarenhet av mottagningsarbete eller kardiologisk verksamhet är det meriterande. Andra språkkunskaper än svenska språket ses också som meriterande.

För att passa för rollen ser vi att du är en trygg och stabil medarbetare med en god samarbetsförmåga. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare har du ett gott omdöme och en förmåga att se till både patientens och hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Nyström
Enhetschef
Telefon: +4660183847

Sofia Kraft
Vårdförbundet
Telefon: 060-182095