Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till stroke- och rehabavdelning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 3 i Örnsköldsvik tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering, vi har inriktning mot strokevård och rehabilitering.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. Du ansvarar för patientens omvårdnad, läkemedelshantering, genomförande av beslutad behandling.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Möjlighet till friskvårdstid finns.

Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. Vi tillhandahåller internutbildningar och inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att behålla, säkra och utveckla våra kompetenser. Vi har individuella scheman, det vill säga önskeschema och jobbar två av fem helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både dig som är erfaren men även du som är ny i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor visar en social kompetens med ett positivt bemötande.

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng? Känn dig hjärtligt välkommen att lämna in din ansökan, vi vill ha just Dig!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Hansson
Enhetschef
Telefon: 072-712 82 91

Madelene Karlsson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089220