Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska/Barnundersköterska till Gyn/Förlossning/BB Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning.

Kvinnosjukvården i Örnsköldsvik söker undersköterska för tidsbegränsad anställning i 6 månader med chans till förlängning på avdelningen för Gyn/BB/Förlossning. På avdelningen arbetar läkare, barnmorskor och undersköterskor i ett nära samarbete. Vi har fyra förlossningssalar och sex vårdplatser.

Är du utbildad undersköterska och vill arbeta med patienten i fokus? Vill du ha ett varierande arbete där du får ta eget ansvar och samarbeta med dina kollegor? Då är det kanske dig vi söker.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du med omvårdnad av mamma, barn och gynpatienter, assisterar barnmorska vid förlossning, provtagning och sedvanligt avdelningsarbete. Dag- kväll- och nattjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet, har du akutsjukvårdsinriktning är det meriterande. Meriterande är även fördjupning inom sjukvård med t.ex. barnundersköterskeutbildning eller erfarenhet från arbete inom kvinnosjukvård. Du som söker har några års erfarenhet som undersköterska. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas hos oss tror vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt. Du har en kulturell medvetenhet och förstår vikten av ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet, dvs du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och du är van att ta egna initiativ. Vidare bidrar du till ett gott arbetsklimat och har lätt för att samarbeta med andra samt att du tar eget ansvar för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vill du bli en del i ett kreativt team? Välkommen med din ansökan!

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Forsman
Enhetschef
Telefon: 073-8020700
Mobiltelefon: 073-8020700

Jessica Arcordh
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089194

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526