Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distrikts-/sjuksköterska fast vårdkontakt till Hälsocentralen Ankaret

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Primärvården är en länsorganisation med indelning i fyra områden, varav Örnsköldsvik är ett där de sex hälsocentralerna i kommunen ingår.

Hälsocentralen Ankaret är länets största hälsocentral och ligger centralt i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

För en trygg och säker vård i samband med utskrivning från sjukhus där patienten behöver insatser från flera vårdgivare från olika organisationer, behövs en fast vårdkontakt för primärvårdens ansvarsområde.
I arbetet kommer du att planera för patientens utskrivning, ha kontakt med berörd klinik, ha kontakt och nära samarbete med kommunen.
Upprättande av samordnad individuell( plan SIP) kommer i första hand att ske på distans tillsammans med kommunens sjuksköterskor och biståndshandläggare.

Tjänsten kommer att kombineras med tjänstgöring som samordningssköterska.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas och känner lusten att vara med och bygga upp nya verksamhetsområden hos oss, då är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

Kvalifikationer

För att du ska trivas hos oss behöver du som söker vara leg. distriktssköterska/sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet av arbete i primärvård.

Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, positiv attityd och samarbetsförmåga samt att du förstår vikten av ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka, bygga upp och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Morian
Hälsocentralschef
Telefon: +46660292786

Inga-Britt Näslund
Vårdförbundet
Telefon: +46660292732