Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Intresseanmälan med anledning av coronaviruset (covid-19)

I samband med coronavirusets (covid-19) spridning har Region Västernorrland fått förfrågningar från privatpersoner som vill hjälpa till. Vi välkomnar tacksamt hjälp från dig som vill bidra med din kompetens och som vill göra skillnad.

Coronavirusets spridning gör att det finns en risk att många medarbetare behöver vara hemma från jobbet samtidigt som patientinflödet kan bli mycket stort. Utifrån ett sådant scenario behöver Region Västernorrland säkerställa att det finns medarbetare som med kort varsel kan hoppa in och ersätta frånvarande personal eller förstärka utifrån ett ökat personalbehov.

Du som vill anmäla ditt intresse är välkommen att fylla i en intresseanmälan nedan i vårt rekryteringssystem. Du behöver inte kontakta verksamheter direkt.

Dina arbetsuppgifter kan komma att variera utifrån din kompetens, erfarenhet och rådande behov.

Vi kontaktar dig om din kompetens behövs.

Anmäl ditt intresse

Intresseanmälan för tillfälligt arbete inom hälso- och sjukvård

Intresseanmälan för tillfälligt arbete inom serviceområdet

Till dig som arbetsgivare

Har du medarbetare med hälso- och sjukvårdskompetens och som vill bidra med sin kompetens under corona-pandemin? Vi välkomnar självklart dina medarbetare om möjlighet finns.

Enklast är om medarbetaren lämnar sin intresseanmälan här efter att ni kommit överens om när och hur mycket tid medarbetaren kan vara tjänstledig om det blir aktuellt.

Just nu har vi ett stort behov av undersköterskor och sjuksköterskor.