Två personer samtalar

Bli en del av vårt team kring allvarliga ätstörningar

Vi har öppnat en helt ny verksamhet vid sjukhuset i Sundsvall: Nationell högspecialiserad vård vid allvarliga ätstörningar (NHV Ätstörning)

Var med och gör skillnad

Region Västernorrland har vid sjukhuset i Sundsvall beviljats tillstånd att få bedriva vård vid allvarliga ätstörningar och letar nu medarbetare som vill vara med och göra skillnad.

Vi söker dig som lockas av att vara en del i att bygga upp en ny verksamhet från grunden. Hos oss finns möjlighet att påverka och utveckla arbetssätt vid både vårdavdelning och mottagning. Här jobbar sjuksköterskor, skötare, psykologer, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, läkare, kurator och andra tillsammans med patienten. Vården vi utför är avancerad. Här är teamet och det sociala i centrum vilket är en förutsättning för att kunna ge en bra behandling.

Region Västernorrland – en av fem enheter i Sverige

Nationell högspecialiserad vård är vård som är komplex eller sällan förekommande. Vården för aktuell målgrupp kommer att bedrivas på fem platser i Sverige och dessa NHV-enheter kommer även vara forskningsanknutna till varandra.

Syftet med koncentration av denna vård är att vårdgivaren ska kunna upprätthålla kompetens i hela det multidisciplinära teamet, ha möjlighet att utveckla och hålla en god kvalitet på vården utan att tillgängligheten begränsas.

Bli en del av vårt team

Just nu har vi annonser ute till ett flertal olika tjänster, kanske är det någon som passar just dig? Fler tjänster annonseras inom kort.

Enhetschef Nationell Högspec. vård för allvarlig ätstörning vårdavdelning

Läs mer om tjänsten och sök jobbet här

Samtliga lediga jobb inom Region Västernorrland:

Region Västernorrland - Lediga jobb (rvn.se)


Tillbaka till toppen