Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor för Sommarvikariat till Akutmottagning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du ha ett intressant, utvecklande och varierande arbete? Då kanske Akutmottagningen på Örnsköldsviks sjukhus är din arbetsplats under sommaren 2020.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
På akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi ca 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor. Vi arbetar i team, undersköterska och sjuksköterska i nära samarbete med läkare. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS.

Vi söker nu undersköterskor till vikariat i vår verksamhet inför sommaren 2020!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska på Akutmottagningen innebär ett omväxlande arbete i och med att du möter och vårdar patienter i alla åldrar och med ett brett spektrum av diagnoser. Här träffar vi alla patienter innan alternativ behandling utförs på annan enhet och vi har ett bra och nära samarbete med övriga enheter inom Specialistvården. I rollen ingår undersköterskeuppgifter som direkt omvårdnad, provtagning, assistera vid olika undersökningar m.m. Arbetet är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning, meriterande är akutsjukvårdsinriktning. Även du som studerar sjuksköterskeprogrammet med minst 4 genomförda terminer (termin 3 från Umeå) och läkarprogrammet med minst 4 genomförda terminer är välkommen att söka tjänsten. Vidare har du stort intresse för akutsjukvård och för att utveckla dina kunskaper. Du arbetar flexibelt och har ett professionellt bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt samt att främja god samverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat under ordinarie personals semester, introduktion och tillträde enligt överenskommelse.

Tycker du om att arbeta i en miljö med variation, där ingen dag är den andra lik, gillar du att ständigt utvecklas och lära nytt, vill du arbeta med kompetenta och engagerade kolleger? Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen då är du den vi söker.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Liza Håkansson
Enhetschef
Telefon: +4666089139

Thomas Dolve
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089911