Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor för Sommarvikariat till Akutmottagning, Örnsköldvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Är du legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestudent och blir klar under våren 2020? Vill du ha ett varierande, spännande och utvecklande arbete? Är du strukturerad, flexibel, lugn och trygg som person? Då kanske arbetet som sjuksköterska på Akutmottagningen vid Örnsköldsviks sjukhus är något för dig?
På akutmottagningen arbetar vi i team, undersköterska och sjuksköterska i nära samarbete med läkare. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS. Arbetet idag är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att arbeta som sjuksköterska på Akutmottagningen innebär ett omväxlande arbete i och med att du möter och vårdar patienter i alla åldrar och med ett brett spektrum av diagnoser. Här träffar vi alla patienter innan alternativ behandling utförs på annan enhet och vi har ett bra och nära samarbete med övriga enheter inom Specialistvården.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att prioritera och fördela arbetsuppgifter inom teamet, läkemedelshantering, omvårdnad, bedömning och prioritering av patienter, att utföra undersökningar och behandlingar samt assistera läkaren vid behandlingar, undersökningar och provtagningar. I rollen ingår även att rådgöra och guida patienter gällande egenvård m.m. Utöver detta tillkommer även ansvar över tilldelat område enligt överenskommelse. I rollen förväntas du även bidra till enhetens utveckling och att bibehålla en god arbetsmiljö. Samarbete är viktigt för oss i och med att vi arbetar teambaserat och att vi kontinuerligt samarbetar med övriga enheter. Arbetet idag är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet.

Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion, vi erbjuder utbildningar både internt och externt inom länsverksamheten, t. ex. i ATSS. För att säkerställa och befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetition av genomförda utbildningar.
Traumasimuleringar och medicinsk simulering bedrivs regelbundet.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och vi har även kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser i syfte att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har utbildning alternativt erfarenhet av arbete inom akutsjukvård. Vi ser att både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet med en positiv inställning och engagemang. Som person är du strukturerad, stabil och har en god samarbetsförmåga. I och med att det är en omväxlande arbetsplats finns det behov av att vara flexibel och även initiativtagande för att lösa och hantera de situationer som uppkommer.

Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är du den vi söker.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Liza Håkansson
Enhetschef
Telefon: +4666089139

Jenny Wedin
Vårdförbundet
Telefon: +4666089136