Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Kanslist sommarvikariat till Ortopedkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Ortopedkliniken i Sundsvall en kanslist inför sommaren!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik
Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Det finns två administratörer inom ortopedmottagningen. Sommar kanslisten ska vara behjälplig med diverse arbetsuppgifter under pågående semester och kommer att arbeta tillsammans med en administratör. Förekommande arbetsuppgifter är post och remisshantering samt patientkontakt främst via telefon. Som sommarkanslist har du ett nära arbete med övrig vårdpersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är under pågående utbildning till medicinsk sekreterare. Krav för tjänsten är svenska språket i både tal och skrift. Personliga egenskaper som vi värdesätter är flexibilitet, noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara serviceminded. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat under ordinarie personals semester, introduktion och tillträde enligt överenskommelse,
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Buller
Enhetschef
Telefon: +46703575314

Jeanette Fredriksson
Vision
Telefon: +4666089546