Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeuter sommarvikariat Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Fysioterapin i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker vikarier till sommaren 2020.

Fysioterapin har 28,95 tjänster och är en mycket trevlig arbetsplats med framåtanda. Vi bedriver verksamhet på sjukhusets vårdavdelningar och mottagningar samt vid vår egen mottagning.

Arbetsuppgifter

Fysioterapeutisk bedömning och behandling av patienter på ortopedisk och/eller rehabiliteringsavdelning. Teamarbete kring patienten karaktäriserar arbetet på avdelning och du deltar och bidrar vid ronder, rehabmöten och vårdplaneringar i olika utsträckning beroende på vilken avdelning du arbetar vid. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet. På dessa avdelningar har du kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Erfarenhet och intresse för fysioterapeutiskt arbete inom slutenvård samt erfarenhet av datajournal SYSteam Cross är meriterande. God förmåga att snabbt prioritera om bland dagens arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Karin Zell
Enhetschef
Telefon: +4660182045
Mobiltelefon: 073-0635122

Sofia Nyberg
Fysioterapeuterna
Telefon: +4660182012