Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska sommarvik. till Invärtesmedicin avd 16 och 17, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Invärtesmedicin avdelning med inriktning kardiologi och stroke i Sollefteå undersköterskor för sommarvikariat!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Länsverksamhet Invärtesmedicin är en avdelning med inriktning mot kardiologi och stroke, Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Under sommaren flyttar vi ihop avdelning 16 och 17 för att möjliggöra personalens semester och har då sammantaget 34 vårdplatser på en avdelning.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med sedvanliga undersköterskeuppgifter, du ansvarar för patientens omvårdnad, läkemedelshantering och genomförande av beslutad behandling. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Vid anställningens början får du en introduktion på avdelningen och en genomgång av de basala hygienrutinerna samt förflyttningsteknik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullständig undersköterskeutbildning, meriterande är inriktning akutsjukvård. Du som söker behärskar svenska i tal som skrift. Som person ser vi att du har ett gott bemötande samt arbetar flexibelt och strukturerat. Vidare har du lätt för att samarbeta och anpassa dig till nya situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi har individuell lönesättning och individuella scheman.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du kan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Edholm
Enhetschef
Telefon: +4662019265

Ellinor Jonsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 0620-19666