Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska för Sommarvikariat till Medicin Avd 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik, är en medicinavdelning med inriktning mot hematologi njursjukdomar samt internmedicin.
Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat till oss på medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik. Sommarvikariaten avser perioden 2020-06-01-2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på avdelning 2 kommer dina arbetsuppgifter att bestå av dagligt omhändertagande av hematologiska och allmänmedicinska och njursjuka patienter. Du kommer att hantera läkemedel (tabletter, injektioner, infusioner), arbeta med omvårdnad, riskbedömningar, utredningar och uppföljningar. Du kommer även att arbeta med nutrition & aktivitet. Vi utför transfusioner (blod, trombocyter & plasma), genomför provtagningar av blod och hanterar centrala och perifera infarter vi har även PD patienter. Dina arbetstider när du börjar hos oss innebär tjänstgöring dag och kväll samt varannan helg.

Hos oss är de viktigt med en personcentrerad vård med patienten i fokus och det är därför viktigt med ett bra teamarbete mellan våra olika kompetenser i gruppen. För att optimera patienternas behandling och rehabilitering genomför vi teamrond en gång/vecka med en rad olika professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller du som är sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift.

Du som söker har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du är lugn i stressiga situationer och kan fokusera på rätt saker i dessa stunder. Du är positiv och följer verksamhetens beslut och riktlinjer och har lätt för att planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramar.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Andersson
Enhetschef
Mobiltelefon: 076-137 22 46

Victoria Asplund
Vårdförbundet
Telefon: +4666089594