Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska för sommarvikariat till Medicin Avd 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik är en av de länsverksamheter som tillhör Medicin. På denna avdelning jobbar vi främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi. Som undersköterska arbetar du i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. Vi arbetar i tre olika arbetslag med maximalt ansvarar för sex patienters omvårdnad, läkemedelshantering och genomförande av beslutad behandling.

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat hos oss på medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik. Sommarvikariatet avser perioden 2020-06-01 - 2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I sommarvikariatet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdavdelning med njur- och hematologpatienter. Vår arbetsgrupp präglas av individer i olika åldrar, män och kvinnor som strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet står i fokus för den vård vi ger. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt helgtjänstgöring varannan helg. När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning där vi utgår efter din egen kapacitet och kunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Goda kunskaper i svenska är ett krav för vikariatet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med njur- och hematologpatienter. Meriterande är utbildning inom akutsjukvård.

Du som söker uppvisar en social kompetens i samarbetet med patienter och kollegor och arbetar strukturerat. Vidare har du ett gott omdöme och en hög personlig mognad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag! Välkommen!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Andersson
Enhetschef
Mobiltelefon: 076-137 22 46

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: +4666089194

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526