Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska/Barnundersköterska, sommarvikariat Gyn/Förlossning/BB, Ö-vik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning.

Kvinnosjukvården i Örnsköldsvik söker undersköterskor för sommarvikariat på Gyn/BB/Förlossning. Sommarvikariatet avser perioden 2020-06-01 - 2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse. På avdelningen arbetar läkare, barnmorskor och undersköterskor i ett nära samarbete. Hos oss har vi en mindre BB/Gyn/Förlossningsavdelning med ca 700 förlossningar/år, vi har fyra förlossningssalar och sex vårdplatser. Hit kommer du till en fin och familjär arbetsplats med god stämning och atmosfär.

Är du utbildad undersköterska och vill arbeta med patienten i fokus? Vill du ha ett varierande arbete i sommar där du får ta eget ansvar och samarbeta med dina kollegor? Då är det kanske dig vi söker.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du med allmän omvårdnad av patienter under förlossning och eftervård samt våra gynekologiska patienter. Du assisterar barnmorska vid förlossning, sköter patientköket, städning av patientsalar och sedvanligt avdelningsarbete. Dag- kväll- och nattjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet, har du akutsjukvårdsinriktning är det meriterande. Meriterande är även fördjupning inom sjukvård med t.ex. barnundersköterskeutbildning eller erfarenhet från arbete inom kvinnosjukvård. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat.

För att trivas hos oss tror vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt. Du har en kulturell medvetenhet och förstår vikten av ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet, dvs du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och du är van att ta egna initiativ. Vidare bidrar du till ett gott arbetsklimat och har lätt för att samarbeta med andra samt att du tar eget ansvar för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Säsongsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Forsman
Enhetschef
Telefon: 073-8020700
Mobiltelefon: 073-8020700

Jessica Arcordh
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089194

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526