Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare/ Kanslist, Sommarvikariat till Medicin, Övik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sekreterarenheten Medicin i Örnsköldsvik är en grupp om 20 personer bestående av medicinska sekreterare, administratör och kanslist.
Enhetens sekreterare tillhör Länsverksamhet medicin och patientsäkerhet genomsyrar vårt arbete varför noggrannhet och god kvalité på utfört arbete värderas högt. Vi har ett välfungerande samarbete i gruppen och önskar välkomna nya kollegor för sommarvikariat.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos oss består av journaldokumentation efter diktat, diagnosregistrering, remisshantering, posthantering och telefoni av administrativ karaktär. Är du under utbildning till medicinsk sekreterare kan arbetsuppgifterna komma att begränsas.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Vi är ett trevligt gäng som har varierande och roliga arbetssysslor och där du blir en viktig del av verksamheten

Sommarvikariatet sträcker sig från 2020-06-01 till 2020-08-30.

Kvalifikationer

Du som söker har fullgjord utbildning som medicinsk sekreterare. Även du som utbildar dig till medicinsk sekreterare kan söka sommarvikariat hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet av datajournal NCS Cross.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på sätt saker. För dig är det viktigt att ge god service där du är tillmötesgående i sitt bemötande. Du trivs med att planera, organisera och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Låter det intressant?

Välkommen till oss!

Anställning

Tidsbegr lag/avtal

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089593

Birgitta Lundstedt
Vision
Telefon: +4666089545