Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska sommarvikariat till Röntgen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Röntgenmottagningen i Sundsvall ingår som en av tre i länsmottagningen. I vår verksamhet ingår DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen, angio samt nuklear röntgen. Hos oss i Sundsvall arbetar ett åttiotal personer bestående av röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och läkare.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Röntgenkliniken arbetar du i team. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att medverka vid röntgenundersökningar där du får informera och förbereda patienten på respektive undersökningsrum. En del administrativa arbetsuppgifter kan förekomma som att ta emot patienter i receptionen, bokning och telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Vana av röntgenarbete eller arbete i vårt journalsystem RIS/PACS är meriterande. Du som söker behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan,
Till din ansökan ser vi att du bifogar betyg och/eller utbildningsdiplom.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urvalsarbete och anställning, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanna Lundqvist
Enhetschef
Telefon: +4673-028 16 52

Jessica Viksell
Enhetschef
Telefon: +46724514063

Åsa Wagenius
Kommunal Västernorrland