Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till aspirantprogram, Intensivvårdsavd Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Är du utbildad sjuksköterska med intresse av att läsa vidare till Intensivvårdssjuksköterska?
Intensivvårdsavdelningen i Örnsköldsvik ger dig nu en unik möjlighet att prova på yrket som Intensivvårdssjuksköterska genom denna utbildningstjänst.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Länsverksamhet Operation och Intensivvård söker nu två sjuksköterskor till aspirantprogram för Intensivvård vid Intensivvårdsavdelningen i Örnsköldsvik.
Vi är ca 35 medarbetare på vår avdelning. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. Här arbetar vi 2 helger av 5 och treskift.


Arbetsuppgifter

Aspirantprogrammet är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allt eftersom kunskapsnivån ökar och du får internutbildning under tiden.

Du kommer att arbeta tillsammans med en handledande Intensivvårdssjuksköterska i ett tvärprofessionellt team som består av sjuksköterskor, undersköterskor, anestesiläkare och fysioterapeut. Arbetet som Intensivvårdssjuksköterska är väldigt varierande och stimulerande. Det sker en ständig utveckling inom intensivvården och den avancerade medicinska teknik är en stimulerande faktor.

Om du vidareutbildar dig till Intensivvårdssjuksköterska finns möjlighet till studielön under studietiden. När din utbildning är klar anställs du på vår avdelning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Meriterande för denna tjänst är arbetslivserfarenhet från sjuksköterskeyrket, gärna inom akutsjukvård. Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är flexibel, där du lätt kan anpassa dig efter rådande omständigheter. Du trivs med att samarbeta med kollegor och du värnar patientens behov. Det är viktigt att du är noggrann i ditt yrke och har en positiv inställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anethe Edman
Enhetschef
Telefon: +4666089195

Kjell Isaksson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089194

Jessica Arcordh
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089194