Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Elektriker till Regionfastigheter, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.

Regionfastigheter ingår i Regionledningsförvaltningen och agerar som en intäktsfinansierad resultatenhet. Som hyresvärd ansvarar vi för lokalförsörjning, förvaltning och underhåll av regionens fastigheter. Regionfastigheters verksamhetsidé är att utifrån kundens behov och ett ansvarsfullt fastighetsägande skapa, anpassa och förvalta ett väl sammansatt bestånd med ändamålsenliga lokaler. Regionfastigheter arbetar med strategiska och långsiktiga fastighetsfrågor som energieffektivisering, investeringsplanering samt köp och försäljning av fastigheter.

Regionens fastigheter uppgår till cirka 500 000 kvm bruksarea, fördelat på fastigheter som sjukhus, vårdcentraler, tandvårdskliniker och administrativa byggnader. I förvaltningsområde Sundsvall-Medelpad uppgår fastighetsbeståndet till cirka 270 000 kvm bruksarea.

Region Västernorrland söker nu en Elektriker till Regionfastigheter Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Som elektriker på Regionfastigheter kommer du att ansvara för de elektriska systemen. Det innefattar bl.a. eldistribution t.ex. reservkraft, ställverk och UPS. Du kommer utföra olika hög -och lågspänningsarbeten, göra tillsyn och underhållsarbeten av fastighetens elektiska installationer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna i rollen som elektriker är bl.a.:
- Löpande tillsyn, underhåll och reparationer
-Ta emot arbetsorder och utföra avhjälpande åtgärder
- Servicearbeten till kund
- Komponentutbyte
- Underhållsplanering av elsystem och installationer
- Elrevision och myndighetsbesiktningar
- Medverka till en funktionellt, effektivt och hållbar fastighetsdrift
- Eldistribution
. Solcellsanläggningar
. Belysningsstyrning
. Delaktighet i projekt och utveckling av anläggningar
. Dialoger och samverkan med interna och externa parter

Regionfastigheter erbjuder dig ett varierande och flexibelt arbete i en god arbetsmiljö. Du har möjlighet till att påverka och utveckla organisationen. Delaktighet, engagemang och idéer uppmuntras.

Du kommer att ingå i en enhet med cirka 23 st. drifttekniker, en administratör och en förvaltare. Flexibel arbetstid tillämpas utifrån givna ramar. Antalet semesterdagar varierar med din ålder. Inom Regionen Västernorrland har du rätt till 25 semesterdagar, som höjs till 31 semesterdagar det år du fyller 40 år och 32 dagar det år du fyller 50 år. Dessutom kan semesterväxling ge möjlighet till extra semesterdagar. En friskvårdstimme per vecka erbjuds och möjlighet till egen friskvårdsanläggning på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom elinstallation. Du ska kompetens motsvarande auktorisation A. Det meriterande om du har goda kunskaper och flera års erfarenhet av elinstallationer och eldistribution. Du har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift samt datavana. Då resor kan förekomma i tjänsten krävs ett giltigt B-körkort.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person är du självgående och trygg i din profession. Du trivs i en föränderlig miljö och är lösningsfokuserad. Vidare är du drivande och engagerad och kan prioritera. Du har god kommunikationsförmåga för att skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper och är en positiv problemlösare.

Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.
Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Håkan Nordlöf
Vision
Telefon: 072-247 88 05

Anders (Per) Borgelin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +46701917006

Angelica Persson
Enhetschef
Telefon: 072-544 92 92