Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska för sommarvikariat till Hemodialysmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat till Hemodialysmottagningen i Sollefteå. Vikariatet avser perioden 2020-05-01-2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

På Hemodialysmottagningen arbetar erfarna sjuksköterskor tillsammans med läkare och undersköterska, här har vi en kamratlig, trevlig och kollegial anda. Vi arbetar för att patienten skall få optimal dialysbehandling och vi har alltid patienten i centrum. Vi har en bra arbetsmiljö med mycket skratt och glädje.

Som sjuksköterska hos oss tar du ansvar för 2-3 patienter under arbetsskiftet, du är även PAS för ca 3 patienter. Här är du en i det multiprofessionella teamet och du skolas in under lugna förhållanden av mycket kompetenta sjuksköterskor. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men även du som är sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation kan söka detta sommarvikariat. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Meriterande är utbildning inom och erfarenhet av med njursjukvård samt dialys. Du som söker detta vikariat behärskar det svenska språket i tal och skrift. Engelska är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en trygg och stabil person med en god samarbetsförmåga. För att passa in i vår arbetsgrupp hoppas vi att du har en positiv inställning och attityd till arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personligt lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per Ersson
Enhetschef
Telefon: +4660181676

Ingrid Ledin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019001