Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Psykiatrisk mottagning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Vuxenpsykiatriska verksamheten i Örnsköldsvik består av en mottagning och en slutenvårdsavdelning. Psykiatriska mottagningen är en allmän psykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen är centralt belägen i Örnsköldsvik. På vår mottagning arbetar ett 30-tal behandlare av olika professioner och vi bedriver teampsykiatri. Mottagningen tar emot patienter med ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi är HBTQ certifierade.

Arbetsuppgifter

Som Sjuksköterska hos oss kommer du att få arbeta i team och på vår jourmottagning, både med planerade och akuta ärenden. I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och bedöma hälsotillstånd. Ta ställning till vårdbehov, via TeleQ, remisser eller akuta/planerade besök. Administrera läkemedel i form av dosetter och depotinjektioner samt övervakade urinprovstagningar. Planera läkarmottagning och eller egen mottagning. Att följa med patienter till annan vårdinrättning som transportstöd förekommer. Du får möjlighet att arbeta med samtalsbehandlingar och stöd individuellt och i grupp, samordna vårdinsatser med berörda vårdgrannar samt handleda studenter. I övrigt ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, vilket kan exempelvis innefatta psykiatrisk omvårdnad, telefonrådgivning och provtagning. Du får gott stöd av härliga hjälpsamma kollegor och vi kan även erbjuda mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett genuint intresse för psykiatri. Har du vidareutbildning inom psykiatri, KBT-utbildning eller motsvarande är det meriterande. Även tidigare erfarenhet av psykiatrisk vård är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, har du goda kunskaper i engelska är det meriterande. För att trivas i rollen är du självständig och kan prioritera ditt arbete på effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus, din empatiska förmåga spelar en väsentlig roll i tjänsten. Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser.

Välkommen med din ansökan,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Amanda Englund
Enhetschef
Telefon: 073-2742319
Mobiltelefon: 073-2742319

Rebeccah Carlström
Vårdförbundet
Telefon: +4666087977