Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till Folktandvården i Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en enhetschef till Folktandvården i Härnösand. Kliniken har ca 25 medarbetare och är vackert belägen i Närvården Härnösand vid södra infarten. På kliniken bedrivs allmäntandvård i fräscha lokaler. Vi utgör tillsammans med klinikerna i Sollefteå, Kramfors och Höga Kusten, "Verksamhetsområde Ångermanland södra". Vi har ett gott samarbete och arbetar på en utökad samverkan inom och utom verksamhetsområdets gränser, i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare. Som enhetschef leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor.

Som enhetschef förväntas du:
- Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut
- I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
- Aktivt bidra till patientnytta, effektiviseringar och kvalitetsförbättringar
- Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet
- Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
- Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna
- Främja samarbete inom och utanför verksamheten, tar ansvar inom och utanför klinikens gränser och bidrar till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt
- Vara omvärldsorienterad

Du kommer att ha kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp i uppdraget!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten, utbildning inom tandvård är meriterande. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som ledare. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och text på svenska. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som söker har en positiv attityd, ett strukturerat arbetssätt, ett tydligt ledarskap och handlar i enlighet med fattade beslut. Du har en god samarbetsförmåga och är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap med en förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetarna.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen. Chefsförordnandet är tidsbegränsat på 4-6 år med regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingela Sedin
Verksamhetschef
Telefon: +4661180381

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58

Sonja Sandberg
Vision
Telefon: +4661184750

Ulrika Kristiansson
SRAT
Telefon: +4661184750