Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Onkologkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Inom Länsverksamhet Onkologi ingår onkologavdelning, patologi, onkologmottagning/dagvård, mammografi, strålenheten samt sjukhusfysik. Hos oss har varje patient sin egen historia och behov. Vårt mål är att varje patient och närstående ska känna sig väl bemött och omhändertagen. För att lyckas med detta är vi många som är tillgängliga i arbetet kring patienten, nära till hands finns läkare, undersköterska, dietist och medicinsk sekreterare. Vid behov finns också kurator och sjukhuskyrkan att tillgå.

Vi söker nu en Medicinsk sekreterare på ett vikariat under en månad.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär varierande administrativa uppgifter med bland annat posthantering, diktat/journalskrivning, diagnosregistrering och tele-Q. Vi arbetar i olika vårdsystem; NCS-Cross, Sectra, och Skvader. Vi arbetar även i receptionen på strålbehandlingen där vi tar emot patienter samt servar läkare och övrig personal. Du blir en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av yrket samt har god datavana. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av onkologi samt kassa/receptionsvana, SVF-kordinator. De personliga egenskaper som vi värdesätter för tjänsten är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Som person har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Andreasson
Vision
Telefon: 060-183793

Roger Forsman
Enhetschef
Telefon: +4660182776