Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till RPK, avd. 99

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LPR). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Vi söker nu en sjuksköterska till avdelning 99 som är förlagd på Sundsvalls Sjukhus och har 15 vårdplatser. RPK använder sig av kompetenstrappa för att belöna duktiga medarbetare. Schemaläggningen sköts via tvättstugeschema.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar.

Som sjuksköterska hos oss deltar du i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder, läkemedelsadministration. Fortsatt deltar du i riskbedömningar, vårdplaneringar och funktionsbedömningar.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och kunskap i fler språk är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Vill du veta mera, gå in på vår hemsida http://www.rpksundsvall.se/


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tore Sidung
Enhetschef
Telefon: +4660180777

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950