Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska till Hälsocentralen Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

ÅNGE - orten mitt i Sverige.
Här finns närheten till fjällen med möjlighet till fantastisk skidåkning både utför och på längden. Nära möjlighet till jakt och fiske.ishall, ridhus samt badhus för fritidsaktiviteter. För stadsresa så är det 1 timmes resa med tåg till antingen Östersund eller Sundsvall, med flera avgångar dagligen.Till Stockholm så är det en tågresa på 4 timmar. Här finns stor potential till ett prisvärt boende i hus eller lägenhet. Många valmöjligheter mellan privat eller kommunal grundskola. En gymnasieskola med mycket gott betyg. Goda möjligheter till arbete för medföljande partner som till exempel lärare, tandläkare, sjuksköterska med mera.

Kan det här vara rätta platsen för dig? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Ånge.
Vi har en mycket vacker arbetsmiljö här hos oss och huset är relativt nybyggt, med stor och rymlig gymnastiksal samt en härlig bassäng som patienter kan träna i. Med alla yrkeskategorier arbetar vi tillsammans mycket i team med stresshantering, smärthantering, sjukskrivningsärenden, psykiskt mående med mera. Samt även med slutenvården med uppstart av rehabilitering av cancerpatienter, vi har en onkologsköterska som finns hos oss 2 dagar i veckan och ger nära vård för dessa patienter. Här ligger vi även i startgroparna för ett projekt i samarbete med Livstilscentrum ( tidigare Österåsen ). Det finns även ett gott samarbetsklimat med övriga samarbetspartners i kommunen.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska vid hälsocentralen i Ånge arbetar du i huvudsak med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och arbeta med olika patientgrupper. Vi arbetar mycket teamfokuserat inom olika områden och förbättringsarbeten pågår kontinuerligt på hälsocentralen .

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska, har du tidigare erfarenhet inom primärvård är det meriterande. Vi ser att du har ett gott bemötande, bidrar aktivt till en stark teamkänsla, är flexibel och van att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maud Brun
Hälsocentralschef
Telefon: 076-134 11 86

Lena Fredin
Vårdförbundet
Telefon: +4669015646