Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Receptionist till Regionens hus, Sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

I Regionens hus i Härnösand har vi en reception som är öppen och bemannad 8:00-11:30 samt 12:30-16:00 måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

Tycker du om att möta många olika människor? Trivs du med att ge god service? Då ska du söka tjänsten som administratör till receptionen, Regionens hus.

Arbetet innebär kundkontakter och även en del administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta kundorienterat med målet att ge högkvalitativ service till alla våra besökare, svara på deras frågor och hjälpa dem tillrätta. Du kommer även att ta emot beställningar på att boka utbildningslokaler och mötesrum.

Tjänsten är en vikariatsanställning, på heltid 40 timmar/vecka. Tillträde enligt överenskommelse och behov av introduktion, från ca 2020-06-15 till och med 2020-07-31. Det kan även bli aktuellt med behov av inhopp eller vikariat innan denna tidsperiod.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har genomförd och godkänd gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har god datorvana och goda kunskaper i Officeprogrammen.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, att du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra med ett gott bemötande. Vi ser även att du är självgående och trivs med att ta ansvar över dina uppgifter och har vana av att arbeta självständigt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Säsongsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Krister Bjermert
Verksamhetschef
Telefon: 072-5348101

Lotta Hultman
Vision
Telefon: 073-083 07 42