Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykologassistent sommarvikariat till BUP Bedömningsmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Arbetsuppgifter

Som Psykologassistent hos BUP Bedömningsmottagningen i Sundsvall, arbetar du under handledning av erfaren psykolog. Arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta bedömningssamtal med barn och familjer som söker vård hos BUP. Även annat psykologiskt arbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är psykologstuderande och som har fullgjort minst sex terminers studier på psykologprogrammet och som har intresse av att arbeta med barn. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete eller praktik med barn. Dina personliga kompetenser är viktiga, vi ser att du har ett gott bemötande, är utåtriktad och har en personlig mognad. Du arbetar självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan,
Vid eventuell anställning ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Björn Olsson
Enhetschef
Telefon: +4662019251

Elinor Sandström
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4660184994