Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Vaktmästare till transportenheten, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Transportverksamheten ingår i Regionledningsförvaltningen och stödjer Regionens verksamheter med bland annat ansvar för bårhus, patienttransporter, avfallshantering, läkemedelsdistribution, transporter av sjukvårdsförnödenheter samt hjälpmedelstransporter inom Ångermanland.

Arbetsuppgifter

Transportenheten i Sollefteå med totalt 17 medarbetare har som mål att inom sitt verksamhetsområde leverera servicetjänster med hög kundnöjdhet, tillgänglighet och tillförlitlighet. Verksamheten är till huvuddel knuten till Sollefteå sjukhus men även lastbilstransporter inom Ångermanland görs dagligen. Transportenheten i Sollefteå söker 5 vikarier under sommaren under perioden 15/6-16/8, längden på vikariaten kan komma att variera.

Som vikarie vid Transportavdelningen kommer du att leverera gods, arbeta i bårhus, hantera olika typer av avfall inklusive farligt avfall, hantera läkemedel, utföra flyttar, transportera patienter och i vissa fall köra lastbil mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, datorvana samt körkort är krav. Du som söker är serviceinriktad, har god social kompetens.

Meriterande är om du har C-körkort, truckkort och har vana av att arbeta med uppgifter som beskrivs ovan. God fysisk förmåga krävs då bland annat tunga lyft är en del i arbetet.

Lön enligt avtal.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Fredrik Torell
Enhetschef
Telefon: +4662019551

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526