Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till Affektiv mottagning B, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Affektiv mottagning B är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av något affektivt tillstånd, depression av svårare karaktär, patienter med bipolär sjukdom och patienter med neuropsykiatrisk samsjuklighet. Inom vår mottagning finns ett äldreteam, ett behandlingsteam för patienter med depressions-, ångest- och traumatillstånd samt ett team för patienter med bipolär sjukdom. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykoedukation och läkemedelsbehandling.

Vi söker dig som vill arbeta med oss främst i teamet för patienter med bipolär sjukdom. Teamet består av sjuksköterskor, läkare, psykologer, kuratorer, behandlingsassistenter och medicinska sekreterare. Tillsammans arbetar vi för tillgänglighet och ett gott bemötande till alla. Vårt mål är att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Arbetar du hos oss får du regelbunden kvalificerad handledning samt möjlighet till interna- och externa utbildningar utifrån behov och intresse.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sköterskeuppgifter och eget mottagningsarbete där frihetsgraden är stor och ansvaret är brett. Du förväntas arbeta med god teamkänsla och samtidigt ta egna initiativ där patientens bästa står i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du är utbildad specialistsjuksköterska inom psykiatri. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av psykiatrisk vård/behandling. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är stabil och lojal. Du har även en god samarbetsförmåga.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Edblom
Enhetschef
Telefon: +4660181995

Marjut Viitala
Vårdförbundet
Telefon: +4660181910