Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor för provtagning till Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Behovet av vårdpersonal är större än vanligt på grund av rådande coronapandemi. Region Västernorrland behöver därför sjuksköterskor som kan vara behjälplig med provtagning med start under september och ca 6 månader framåt.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara provtagning, i första hand gäller det serologiprov som är ett antikroppstest. Du kommer att ingå i ett provtagningsteam som håller på att startas upp i Härnösand och ansvara för Härnösand/Kramfors, i Sundsvall och ansvara för Sundsvall/Timrå, i Ånge och i Sollefteå och Örnsköldsvik. I din ansökan kommer du att få ange på vilken ort du önskar arbeta.

Som sjuksköterska behöver du vara flexibel och prestigelös. Rollen kommer innebära såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor. Vi söker därför dig som är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga med ett intresse för människor. Vi kommer att lägga stor
vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska med vana av provtagning
- har grundläggande datakunskaper
- talar och skriver flytande på svenska

Det är meriterande om du har:
- arbetat på vård/hälsocentral eller akutmottagning
- B-körkort

Vi söker dig som är intresserad av att arbete extra på heltid, deltid eller på timmar.

Allmän visstidsanställning ca 6 månader med ev. möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval görs löpande under ansökningstiden.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Monasofi Wallinder
Verksamhetschef
Telefon: 070-2966207

Vårdförbundet
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950