Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjukhuskemist Laboratoriemedicin Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Laboratoriemedicin Västernorrland är en länsgemensam enhet för laboratorieverksamhet inom Klinisk Kemi, Klinisk mikrobiologi och Transfusionsmedicin. Inom verksamheten arbetar ca 160 medarbetare.

Vi söker nu en sjukhuskemist med huvudsaklig placering på laboratoriet i Sundsvall.


Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning inom området kemi. Tidigare arbetslivserfarenhet som sjukhuskemist är ett krav.
Stor vilkt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anders Henriksson
Verksamhetschef
Telefon: +4660181486

Markus Lindqvist
SACO
Telefon: +4660181375