Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska, sommarvikariat, Gynekologisk mottagning/S-MVC, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård som består av gynekologisk mottagning, Specialistmödravård och BB/Förlossning med ca 700 förlossningar/år. I kvinnosjukvård arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor.

Är du utbildad undersköterska och vill arbeta med patienten i fokus? Vill du ha ett varierande arbete i sommar där du får ta eget ansvar och samarbeta med dina kollegor? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss har du sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom allmän omvårdnad, städning, provtagning, assistera barnmorska/läkare på mottagningen mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet, har du akutsjukvårdsinriktning är det meriterande. Meriterande är även fördjupning inom sjukvård med t.ex. barnundersköterskeutbildning eller erfarenhet från arbete inom kvinnosjukvård. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat.

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har förmåga att bibehålla ditt lugn och hålla fokus på rätt saker vid stressituationer. Vi ser också att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra och att du har förmåga att ta med detta i beräkningen när du fattar beslut och väljer handlingssätt. Vi ser det som självklart att du trivs bra i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Forsman, Susanne
Enhetschef
Telefon: 073-8020700
Mobiltelefon: 073-8020700

Agneta Strandberg
Kommunal Västernorrland