Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Medicinmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

På Medicinmottagningen i Örnsköldsvik bedrivs både sjuksköterske- och läkarmottagning. Vid vår enhet finns mottagningar för diabetes, endokrinologi, gastro-enterologi, internmedicin, neurologi och reumatologi. Vi har en provtagningsenhet, som bland annat handhar allmän provtagning inför och mellan läkarbesök, men även benmärgsprov, ryggmärgsprov mm. Vid enheten finns också en fotvårdsterapeut som har nära samarbete med endokrinologer och diabetessköterska. Till Medicinmottagningen är det också knutet ett Diagnostiskt centrum, som är en länsövergripande mottagning där det bedrivs utredningar av två standardiserade vårdförlopp.

Nu söker vi en vikarierande undersköterska till vår provtagningsdel, med tillträde 2021-08-16!

Arbetsuppgifter

Inom provtagningen arbetar du med sedvanliga undersköterskeuppgifter. Arbetstid är dagtid, måndag till fredag med ledig dag var tredje fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning med några års erfarenhet av provtagning och mottagningsverksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser, vi ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.

Till din ansökan ber vi dig bifoga dina betyg/diplom från din undersköterskeutbildning.

Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Lind
Enhetschef
Telefon: +4666089470
Mobiltelefon: 0724-50 29 15

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526