Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Skötare till Psykiatrisk mottagning, Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Psykiatrisk mottagning i Kramfors är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som är en del av Länsverksamhet Psykiatri. Här arbetar specialistläkare, läkare under utbildning, psykiatrisjuksköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, psykolog, kurator och skötare. Mottagningens uppdrag är att utgöra en tillgänglig öppen psykiatrisk mottagningen för vuxna. Det innebär att vi erbjuder bedömningar utredningar och behandlingar av psykiatriska tillstånd både genom planerad och akut verksamhet.

Vi söker nu en skötare till vår verksamhet för vikariat om 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för dig som skötare består främst av att utföra psykiatriska bedömningar av akut karaktär. Bedömningar kan resultera i råd och stöd per telefon, erbjudande om mottagningsbesök på enheten och hembesök. Arbetet innebär även utmaningar och stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll.

Vi kan erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsmiljö med utpräglat teamarbete och kollegialt stöd. Du ges möjlighet till fortlöpande kompetensutveckling och utbildning inom ramen för uppdraget. Friskvård är en förmån vi erbjuder dig som anställd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller har annan motsvarande utbildning i vård och omsorg med inriktning psykiatri. Även du som är legitimerad sjuksköterska är välkommen att söka. Du har minst 5 års erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du kunskap och erfarenhet från arbete i likande verksamhet eller inom akutpsykiatrin ses det som meriterande. Då resor förekommer i tjänst är körkort B och körvana ett krav.

Vi ser att du är en trygg, lugn och stabil person med en empatisk förmåga som gör att du kan sätta dig in i andra människors perspektiv. Du är självgående och kan själv strukturera och driva ditt arbete. Du har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer kontroll ur Polisens belastningsregister att genomföras.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annelie Hägesten
Kommunal Västernorrland
Telefon: 070-2412586

Jens Tågestad
Enhetschef
Telefon: +4661286116
Mobiltelefon: 070-2188125

Maria Åkerman
Vårdförbundet