Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Administratör, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Arbetsuppgifter

I Region Västernorrland finns befattningen administratör som har till uppgift att vara ett kvalificerat administrativt stöd till chefer för att skapa förutsättningar för ett hållbart ledarskap.

En operativ roll som bistår med administrativt stöd i form av:
- Administration (exempelvis administrera möten; planera, boka, kalla, dokumentera)
- Stöd till chefer (exempelvis ta fram underlag och förslag)

I din roll som administratör har du varierande arbetsuppgifter, du arbetar självständigt och har som uppgift att vara en stödjande funktion till chefer på olika nivåer.
Exempelvis:
- administrera, planera, samordna och förbereda dokument och rapporter till olika möten samt dokumentera
- administrera, planera, leda, genomföra, följa upp och dokumentera olika arrangemang och sammankomster
- fakturahantering
- hantera en mängd interna och externa kontakter
- genomföra vissa avrop/upphandlingar
- enklare förbättrings- och utredningsarbete kan förekomma
- behörighets- och materialhantering

Uppdrag och arbetsuppgifter som beskrivs ovan är utformade utifrån behov som bedöms finnas idag och framåt. I takt med digitaliseringen kan arbetsuppgifternas innehåll förändras och utvecklas. I befattningen som administratör finns en förväntad flexibilitet för att möta de ständiga förändringar som sker i omvärlden och för att kunna vara ett kvalificerat och ändamålsenligt administrativt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig med fullständiga gymnasiebetyg samt goda kunskaper i Officepaketet. Du har tidigare erfarenhet av arbete som administrativt stöd samt har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Meriterande för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet av arbete som administrativt stöd till chefer på olika nivåer samt erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning.

För att lyckas i rollen är du självgående och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du en god samarbetsförmåga, är serviceinrktad samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Tjänsten är en vikariatsanställning till och med 2022-01-09. Placeringsort Örnsköldsvik.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Leif Ehlin
Verksamhetschef
Telefon: +4666089458

Ann-Charlotte Kallin
Vision
Telefon: +4666057551