Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Hörselvårdstekniker till Tekniska hörselvårdsenheten, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Hörselvården ingår i Länssjukvård Ögon/Hörselvård och ansvarar för rehabilitering, habilitering, tolktjänst och teknisk service till länsinnevånare i alla åldrar med hörselskada, dövhet, dövblindhet eller andra hörselproblem och finns på orterna Sundsvall, Härnösand, Sollefteå och Örnsköldsvik.. Vi är totalt 40 anställda med en samlad kompetens, som erbjuder tidiga samordnade och allsidiga insatser utifrån olika kompetensområden.

Teknisk hörselvård finns på två orter men servar hörcentralerna och innevånarna i hela länet.. I Härnösand där hörselvården har sitt huvudsäte har vi tre tekniker och två ingenjörer anställda. I Sundsvall finns ytterligare två tekniker. På hörcentralerna i Örnsköldsvik och Sollefteå finns hörapparatverkstäder dit tekniker reser regelbundet och där vi har audionomer anställda. Inom länets hörselvård arbetar audionomer, receptionister, tekniker, pedagoger, specialpedagoger, kurator samt psykolog och läkare.

Vi söker nu en hörselvårdstekniker med placeringsort Härnösand!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett väl inarbetat team, där utbyte av erfarenhet och kunskap är en självklarhet. I dina arbetsuppgifter. Som hörselvårdstekniker ingår reparation av hörapparater, reparation och installation av hörseltekniska hjälpmedel. Du kommer att ha tjänstgöringsuppdrag i hela länet. Vi erbjuder ett varierande och fritt arbete med eget ansvar. Vi har en upplärnings/inskolningsperiod där du som tekniker får anpassade uppgifter efter kunskap, Vi välkomnar dig till en trevlig och lättsam arbetsgrupp!

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning motsvarande gymnasieingenjör med inriktning mot elektronik/data. Erfarenhet av arbete inom data, telefoni, elektronik samt tekniska installationer är meriterande. Har du erfarenhet av praktiskt arbete och erfarenhet av att möta brukare/patienter är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är självgående, du tar ansvar för din uppgift och uppnår resultat. Du har en pedagogisk insikt och kan anpassa dig efter mottagaren och kan sätta dig in i människors olika förutsättningar. En fördel i rollen är därtill att du är serviceinriktad och strukturerad, du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Som hörselvårdstekniker erfordras B-körkort då resor inom länet ingår i tjänsten samt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Niklas Bergman
Enhetschef
Telefon: +4661184642
Mobiltelefon: 073-2747354

Mikael Wisting
Vision
Telefon: +46611182134