Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Logoped för sommarvikariat till Logopedimottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Enhet arbetsterapi logopedi har 25 arbetsterapeut- och 8,5 logopedtjänster och ingår i Närsjukvårdsområde söder. Verksamheten är uppdelad på respektive arbetsterapi- och logopedmottagning. Logopedmottagnigen erbjuder logopediska insatser för personer i alla åldrar i Specialistvårdens slutenvård och mottagning.

Nu söker vi sommarvikarier för sommaren 2022 med start 2021-06-13 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med patienten i fokus ofta i multiprofessionella team. Våra logopeder är efterfrågade och vi har en dynamisk arbetsgrupp med samlad bredd och spetskompetens. Vi har väl inarbetade rutiner för introduktion och erbjuder dig som nyanställd en yrkescoach som stöd.

Logopeden utreder, diagnosticerar och behandlar, direkt eller indirekt, störningar i patientens språk, tal- och röstförmåga, ät- och sväljförmåga samt provar ut hjälpmedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Du har väl utvecklad förmåga att förstå och utrycka det svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av kliniskt arbete som logoped inom specialistvården ses som meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är självgående och har förmåga att driva ditt arbete på ett strukturerat och organiserat sätt. Det är också viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. För att passa in i vår verksamhet bör du trivas i ett nära samarbete med kollegor och aktivt bidra till bibehålla den goda stämningen i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sandquist, Maria
Enhetschef
Telefon: +4660182010

Norlin, Marilene
SRAT
Telefon: +4660182056