Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Arbetsterapeut, sommarvikariat, Arbetsterapimottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Enhet arbetsterapi logopedi ingår i Närsjukvårdsområde söder och har 25 arbetsterapeuttjänster och 8,5 logopedtjänster. På Arbetsterapimottagningen erbjuder vi arbetsterapeutisk kompetens inom sjukhusets sluten- och öppenvård. Arbetsterapeuter är en efterfrågad profession och har en tydlig roll i det personcentrerade arbetet med andra professioner ofta i multiprofessionella team.

Vår arbetsgrupp har en samlad bredd och spetskompetens med både erfarna medarbetare och dem som är nyare i sin yrkesroll. Vi kan erbjuda ett roligt och utvecklande arbete med stöd av yrkescoach för dig som är ny i verksamheten.

Vi söker nu arbetsterapeuter som vill stärka upp vårt team under sommaren 2022!

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuter utreder och behandlar konsekvenser av sjukdom/skada som påverkar förmågan att utföra vardagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/studier och fritidssysselsättning. Placering inom verksamheten erbjuds i dialog med sökande. Du som är ny arbetsterapeut hos oss erbjuds erfaren handledare.

I arbetet ingår utredning/bedömning samt planering av och genomförande av interventioner i arbetsterapi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. För rollen krävs att du kan uttrycka och förstå det svenska språket i tal och skrift väl. Arbetslivserfarenhet inom yrket och/eller klinisk erfarenhet i specialistvård ses som meriterande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du som söker är en person som trivs i ett nära samarbete med kollegor och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i bemötandet av såväl kund som kollega. Du är självgående i ditt arbete och tar själv ansvar för att strukturera och driva ditt arbete framåt. För rollen krävs att du är flexibel och har förmåga att lätt kunna anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden - så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist
Enhetschef
Telefon: +4660182010

Anna Lena Ekengren
Sveriges Arbetsterapeuter