Undersköterskor för sommarvikariat till Intensivvårdsavdelningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Att arbeta som sommarvikarie på IVA är uppskattat av sjuksköterskestudenter och läkarkandidater, vi arbetar med högspecialiserad vård och med patienter från alla specialiteter. Det är intressant och väldigt lärorikt!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Intensivvårdsavdelningen i Sundsvall vårdar regionens sjukaste patienter.
På avdelningen arbetar läkare, specialistsjuksköterskor, specialistundersköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter i nära samarbete. Intensivvårdsavdelningen ansvarar även för Uppvakningsavdelningen (UVA) och Intermediärvårdsavdelningen (IMA) som ska starta upp efter årsskiftet.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter i en högteknologisk miljö. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av patientnära omvårdnad. Arbetet runt patienten bedrivs i team där du som undersköterska också hanterar medicinteknisk utrustning, assisterar vid olika åtgärder och dokumenterar.

Ordinarie personal på intensivvårdsavdelningen arbetar treskift och roterar mellan alla enheterna, som sommarvikarie förväntas du rotera mellan IVA och IMA. Vi erbjuder ett utmanande, varierande och intressant arbete. För att arbeta som sommarvikarie på IVA krävs inskolning innan sommaren, så det är en fördel om du är bofast på orten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 3 eller 4 (beroende på universitet). Du som söker behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift.

För att lyckas i rollen behöver du vara en lugn och stabil person med god samarbetsförmåga. Du har lätt för att göra korrekta avvägningar, prioriteringar och visar gott omdöme i agerande och beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan - Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mikael Åsén
Enhetschef
Telefon: +4660181176

Eva-Marie Claesson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61

Maria Boson
Enhetschef
Telefon: +4660182074

Britt-Inger Forsbom
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660145300


Tillbaka till toppen